چیپس خانگی سیب زمینی، یکی از پرمصرفترین خوراکیهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. اما برخلاف مزه خوشایندی که دارد، بسیاری از چیپسهای تولیدی حاوی مواد شیمیایی و افزودنیهای غذایی هستند که برای سلامتی بدن مضر هستند.
ولی چیپس هر چقدر ضرر داشته باشه اگه خودمون تو خونه درستش کنیم چون میدونیم از چه روغنی استفاده کردیم خیالمون راحت تره، مواد افزودنی هم نداره، خلاصه با چندتا ترفند ساده حتی از صنعتی ها هم خوشمزه تره
یکی از نکات اصلی نازکی و یک دستی برش های سیب زمینی هست با انواع رنده ها میتونید برش یک دست بزنید که یکی ازین رنده ها که خیلی با کیفیت هم هست رنده آلمانی برنر هست
با این رنده و یا حتی پوست کن میتونید نازک برش بزنید، نشاسته اضافه سیب زمینی رو با گذاشتن داخل آب خنک که از شیر ریختین میگیریم و بعد آبکشی میکنیم، بعد ازین کار بهتر هست با گذاشتنشون روی دستمال حوله ای آب ورقه های چیپس رو بگیریم و کاملا خشکش کنیم، بهتر هست خشک باشن این دستمالارو فعلا دور نندازید
حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید چون ای روغن ها در مقابل دمای بالا مقاوم هستن و تو دمای 180 درجه نمی سوزن و دود نمیکنن.
دمای روغن بین 165 درجه تا 180 درجه باشه
سیب زمینی هارو در تعداد کم به صورت شناور سرخ میکنیم و وقتی اومد وری سطخ و ترد بود یعنی آماده شده
سه الی چهار دقیقه کافی هست و دما هم از متوسط بالاتر باشه
نکته مهم بعدی این هست که باید روغنش گرفته بشه وگرنه نرم میشه برای این کار بعد ازین که با توری برداشتین روی همون دستمال حوله ای بزارید تا روغنش گرفته بشه و دقت کنید روی هم نباشن چون نرم میشن
برای مزه دار کردن از هر چیزی که دوس دارین میتونید استفاده کنید تو فیلم از نمک، پودر پیاز و سیر استفاده شده حتی پدر سیر تو جذب روغن هم موثره
در نهایت، تولید چیپسهای سیب زمینی خانگی یک روش سالم و خوشمزه برای خانوادههاست. با استفاده از ترفندهای ساده و انواع مواد طبیعی، میتوانید چیپسهایی نازک، ترد و خوشمزه تولید کنید که حاوی مواد افزودنی و شیمیایی نیستند.