رنده ها

بررسی، مقایسه و فروش انواع رنده ها با برنرشاپ

رنده ها (به انگلیسی Grater) یا خردکن ها یکی از مهمترین ابزار مورد استفاده در هنر صنعت آشپزی هستند که ‌میتوان با استفاده از آنها موادغذایی را به شکل های مختلف خرد کرد یا برش های متنوعی ایجاد کرد، استفاده از رنده ها علاوه بر افزایش سرعت، زیبایی دو چندان به غذاها داد تا جایی که دیگر آشپزی بدون استفاده از این ابزار دیگر دور از ذهن بوده و بسیار سخت می‌باشد، اولین رنده به شکل کنونی را François Boullier (فرانسوا بولیه) در سال 1540 برای رنده کردن پنیر اختراع کرد؛ او می‌خواست پنیر سخت آن زمان را به حالتی در بایورد که خوردن راحت تری داشته باشد.

در ادامه انواع رنده ها را بررسی خواهیم کرد.

ارسال رایگان
قیمت و خرید انواع رنده - ورود به فروشگاه بدون مشاهده توضیحات

دسته بندی رنده های موجود در سایت

دسته بندی رنده ها

رنده ها

رنده ها را می‌توان به چندین نوع دسته بندی کرد که انتخاب شان می تواند مشکل باشد زیرا گزینه های زیادی وجود دارد. می توانید یا با دست رنده کنید یا از یک وسیله برقی استفاده کنید. برخی از انواع رنده انواع تیغه ها را برای خرد کردن و برش دادن نیز ارائه می دهند. برخی دیگر به طور خاص برای رنده کردن نوع خاصی از غذا طراحی شده اند. اگر شما می خواهید رنده ای را انتخاب کنید که متناسب با سبک آشپزی شما باشد، نگهداری آن آسان باشد و بهترین انتخاب برای نیاز شما باشد با ما همراه باشید تا با انواع مختلف رنده آشنا شوید و هر کدام از آنها برای شما مناسب بود را از برنرشاپ خرید نمایید.

اکثر ما در آشپزی ازین رنده ها استفاده کرده ایم و معولا به نوع تخت رنده اتلاق می شود ولی رنده های دستی چندین نوع می باشد که مختصرا در ادامه توضیح خواهیم داد ولی اگر قصد شما خرید . انتخاب ازین دسته بندی هست می‌توانید به دسته بندی رنده دستی مراجعه کنید که شامل همه رنده های دستی می باشد.

1. رنده های چندکاره ی خردکن یا ماندولین ها

رنده های چند کاره یکی از محبوب ترین ابزار آشپزی می باشد که می توانید با استفاده از آن ها انواع برش های خلالی، ورقه ای یا حلقه ای و حتی نگینی را روی مواد غذایی مختلف ایجاد کنید که از مشهورترین اون ها می توان به به رنده برنر یا رنده آلمانی اشاره کرد این رنده ها معمولا دارای یک تیغه الی و چند تیغه فرعی می باشند و یا دارای گیره تنظیم می باشند که بتوانند برش های مختلف را ایجاد کنند و اغلب اوقات چندین تنوع برش را در چند سایز ممکن می سازند شما می توانید با استفاده از این رنده ها انواع غذاها و سالاد ها را در اسرع وقت تهیه نمایید. جهت خرید به دسته مربوط مراجعه نمایید.

2. رنده چهارطرفه یا باکسی

این نوع رنده (Box garter) معمولا از جنس استیل ضد زنگ ساخته می شود دارای چهار وجه می باشد که می توانید مواد را ورقه ای، رشته ای، خلالی، پوره و انواع دیگر برش با توجه تنوع هر وجه انجام دهید. این رنده ها بایستی از استیل ضد زنگ درست شوند و دسته ای محمی داشته باشند. بعضی ازین رنده ها دارای ظرف مخصوصی می باشند که مواد بعد از برش داخل آن می ریزند. می توانید جهت خرید به دسته مربوطه مراجعه نمایید.

3. رنده برقی

رنده ها خود به تنهایی راحتی و سرعت در آشپزی را پدید آورده اند حال شما تصور کنید این ابزار برقی شود که در این صورت شما با راحتی و سرعت چندین برابر  آشپزی خواهید کرد و این را مدیون ادیسون، تسلا و فارادی هستیم. شما با این رنده ها که معمولا به صورت چرخشی کار می کنند می توانید انواع برش ها همچون برش ورقه ای یا چیپسی،، خلالی و رشته ای را انجام دهید  و حتی در بعضی مدل ها امکان پوره کردن هم ممکن شده است.

4. رنده دستی تخت یا تک کاره

رنده تخت که معمولا دسته دار هستند برای انواع برش های مختلف تولید شده‌اند، شما می‌توانید با استفاده از آنها مواد غذایی را خلالی، رشته‌ای، پوره، ورقه‌ای و در انواع دیگری برش بدهید. این رنده‌ها با متریال مختلف ساخته می‌شوند ولی عموما استیل یا پلاستیکی هستند و دارای یه دسته چوبی پلاستیکی، فلزی یا ترکیبی از آنها می‌باشند.

شما می‌توانید گلچینی از انواع مختلف رنده تخت را در برنرشاپ مشاهده و خرید نمایید، برای مشاهده به دسته بندی رنده دستی تخت مراجعه فرمایید.

5. رنده پنیر

رنده پنیری که فرانسوا اختراع کرد اولین رنده در سبک و سیاق کنونی بود. این رنده ها برای رنده کردن انواع پنیرها برای غذاهایی مثل پیتزا، پاستا و غیره کاربرد دارند.

7. رنده سیب زمینی با خلال کن ها

سیب زمینی یا هویج بیشترین استفاده در غذاها را دارند، برای یک دست شدن خلال های سیب زمینی و یا هویج بایستی این رنده ها یا خلال کن ها را استفاده کنید.

8. سایر رنده ها

رنده های دیگری هم وجود دارند که به صورت همزمان هم به عنوان یک دسته بندی و هم به عنوان زیرمجموعه سایر رنده ها محسوب می شوند که می توانید در تصویر زیر آن ها را مشاهده کنید و در صورت نیاز خرید کنید.

  • رنده رشته ای یا مویی: برای برش مواد به صورت رشته های باریک می باشد.

  • رنده چرخشی: این رنده که دارای یک سطح رنده ای استوانه می باشد که با گردش آن مواد را رنده می کند.

  • رنده پنجره ای یا دالبر: یک رنده تزیینی برای برش مواد به صورت طرحدار می باشد.

  • رنده باریک یا زستر (zester): مخصوص رنده کردن مرکبات، زنجبیل و … می باشد.

  • رنده سیر: این رنده مخصوص سیر و مواد ریز می باشد و معمولا برای جلوگیری از بو گرفتن دست می باشد.

  • رنده زنجیل یا ادویه: برای استفاده اختصاصی جهت رنده کردن انواع ادویه ساخته شده اند.

  • رنده هرمی: دارای قسمت بالایی باریک تر نسبت به قسمت پایین هستند و معمولا چندکاره هستند.

  • رنده پوره کن: برای غذاهایی مثل کتلت استفاده می شوند که بایستی مواد پوره بشوند.

تصاویر انواع رنده

درباره ما

برنرشاپ به صورت تخصصی به عرضه ی محصولات شرکت برنر آلمان می پردازد و بهترین محصولات این شرکت که دارای بالاترین کیفیت هستند را با افتخار به مشتریان عزیز ایرانی تقدیم می نماید.

041 32 300 666

نماد اعتماد الکترونیکی

مطالب سایت

محصولات

ارسال رایگان