بررسی، مقایسه و فروش انواع رنده ها با برنرشاپ
رنده ها (به انگلیسی Grater) یا خردکن ها یکی از مهمترین ابزار مورد استفاده در هنر صنعت آشپزی هستند که میتوان با استفاده از آنها موادغذایی را به شکل های مختلف خرد کرد یا برش های متنوعی ایجاد کرد، استفاده از رنده ها علاوه بر افزایش سرعت، زیبایی دو چندان به غذاها داد تا جایی که دیگر آشپزی بدون استفاده از این ابزار دیگر دور از ذهن بوده و بسیار سخت میباشد، اولین رنده به شکل کنونی را François Boullier (فرانسوا بولیه) در سال 1540 برای رنده کردن پنیر اختراع کرد؛ او میخواست پنیر سخت آن زمان را به حالتی در بایورد که خوردن راحت تری داشته باشد.
در ادامه انواع رنده ها را بررسی خواهیم کرد.